L’Ajuntament de Valencia estudiarà la proposta de ACNV d’agermanar les ciutats de Singapur i Valencia

4/10/2014

             L’Ajuntament de Valencia ha remes al Sr. Regidor de deports, En Cristóbal Grau, la proposta d’Accio Nacionalista Valenciana (ACNV), en la qual plantegem començar les gestions per a l’Agermanament de les Ciutats de Singapur i Valencia. Entenem que l’Ajuntament hauria de valorar que este proyecte es molt mes que deportiu, i que tambe intervingueren unes atres regidories competents en materies d’economia, turisme i cultura, aixina com l’intervencio directa de l’Alcaldia.

              En la carta que remeteren a la Sra. Alcaldessa de Valencia, Na Rita Barberà, consideravem que la recent operacio de compra de l’entitat valenciana mes important i de mes promocio internacional en el Regne de Valencia, el Valencia Club de Futbol S.A.D., per part de l’empresari En Peter Lim de Singapur, es un acontenyiment historic i d’unes repercusions molt rellevants tant deportives per a l’entitat Valencia CF, com tambe per a tota la Ciutat de Valencia a nivell social, cultural i economic. Per tant, des d’ACNV entenem que es una gran oportunitat per a engrandir i proyectar la Ciutat de Valencia i tot el Regne, puix l’Agermanament en una ciutat de l’importancia de Singapur ajudaria de manera significant a la promocio de la cultura, identitat i tradicions valencianes en Singapur i Asia, aixina com el coneiximent cultural d’aquella ciutat i regio en el nostre territori. D’igual manera, potenciariem i atrauriem el turisme, estimularien proyectes economics i inversions en comu i, per supost, se podria obtindre una repercusio positiva per a uns atres entitats deportives del Regne de Valencia.

En definitiva, sería un acontenyiment molt destacat que favoriria a tots els nivells els interessos de la societat valenciana, aportant multitut de beneficis a abdos ciutats.