Accio Nacionalista Valenciana aposta per la renegeracio dels boscs valencians

12/7/2013

viernes, 12 de julio de 2013

La recuperacio total de la massa forestal valenciana es vital. Els arbres tenen la capacitat de fixar el CO2, pero ademes frenar l'erosio, afavorixen l'infiltracio i la recarrega dels acuifers.
 
En Accio Nacionalista Valenciana creguem que la reforestacio dels boscs es un deure que en tenim  en el nostre Regne de Valencia.
Desgraciadament, els politics dels partits que no miren pels interessos dels poble valencià (com son el PP, que mira pels interessos de Madrit, o PSPV i Compromis, que miren pels interessos de Barcelona) no han apostat mai per ajudar a la reforestacio dels boscs valencians. Ya siga perque es una faena a llarc determini (mes dels 4 anys que marquen les eleccions), ya siga perque estàn de pas en esta terra i no pensen en construir futur. A soles volen traure profit de la nostra faena.
Es necessari que la reforestacio del Regne de Valencia siga feta, no pel poder politic, sino pels VALENCIANS. En desgravacions fiscals, en ajudes publiques i sense l´intervencio dels politics mes alla d'aquelles que competan als boscs publics. I en els boscs publics potenciant la colaboracio dels ciutadans en les llabors de repoblacio, instarant la colaboracio com un fet ludic.
La reforestacio dels boscs valencians es crucial per a mantindre l´aigua en els rius, promoure les plujes que tant necessita l´agricultura valenciana, i per a fer mes habitable la nostra terra.