Accio Nacionalista Valenciana aposta per les energies renovables i els chicotets productors d´electricitat

10/1/2014

 

La Secretaria d´Industria i Mig Ambient d´Accio Nacionalista Valenciana aposta per les energies renovables i els chicotets productors d´electricitat. En este sentit s'està preparant la ponencia en la que es tractarà la posicio d´Accio Nacionalista Valenciana en materia d´Energia i Mig Ambient.

Accio Nacionalista Valenciana no farà ecologisme d´escaparat, com fan certs partits verts "filocatalanistes". Al contrari, les iniciatives en materia de Mig Ambient d´Accio Nacionalista Valenciana seran sempre en propostes viables, segures, netes i que afavorixquen l´autosuficiencia energetica dels  valencians, sense dependre de l´exterior.

Per aixo, considerem que les energies renovables (per eixemple l´energia solar o l´eolica) son molt importants per a l´autonomia energética valenciana, i la preservacio del Mig Ambient valencià, clau per a les activitats agricoles tradicionals valencianes, i el turisme de calitat que preten Accio Nacionalista Valenciana.

Rebugem el nou impost "Peaje de Respaldo" que prepara el Govern de Madrit a les Energies Renovables generades pels chicotets productors valencians, i que en la practica supon ficar un esperpentic impost al sol i al vent.

Ampliarém l´informacio i les propostes de la "Secretaria d´Industria i Mig Ambient" ´Accio Nacionalista Valenciana