Accio Nacionalista Valenciana denuncia la precaria situacio social

28/4/2015

La situacio social es deteriora de portes a les votacions. Conforme s'acosta el temps per a les votacions la situacio social i els problemes de la ciutadania es deterioren, molt mes encara quan els sondejos no donen a un clar guanyador i tots els partits es centren en obtindre un major tros del partiç. Com a mostra un boto.

Josep Escrich Martinez es una persona en una minusvalia que ha patit tres infarts en sa casa (un quint sense ascensor) i que se troba en condicions infrahumanes. Encara que est edifici està a punt per al derrocament, porta mes de 5 anys en espera de que l'Ajuntament de Valencia li busque un nou estage ad esta persona.

El sostre del pis de dalt està a punt de caure's damunt perque s'ha incendiat i inundat. L'edifici està ple de rates i panderoles per l'abandonament del consistori i Josep està ahi perque no te un atre lloc a on viure.

La casa es situa en un edifici de vivendes construit en els anys 50. Est edifici està declarat "per a derrocament" per l'ajuntament, que vol construir un parc en el seu lloc. L'Ajuntament ha anat comprant vivendes del mateix per a poder eixecutar el "Pla Cabanyal".

Com l'Ajuntament no te pressa en apanyar la situacio, perque no els conve, s'ha degradat tot i les persones que queden alli vivint, tenen que soportar conviure en condicions d'insalubritat, esperant a ser reubicats o que els donen una cantitat irrisoria per la seua vivenda.

L'ajuntament no dona cap solucio, ya que esperen que la gent se'n vaja o se muiga, per a no pagar l'indemnisacio corresponent o donar una vivenda.

El cas de Josep podria ser una excepcio fa unes decades, pero per desgracia hui en dia es un cas molt comu al que s'ha de donar una solucio. El problema concret de Josep es un Pla del Cabanyal que no va ni cap a avant ni cap arrere, per anar contra els desijos personalistes de l'alcaldesa, i en estos ultims mesos molt mes, degut als molts problemes  als que s'ha d'enfrontar.

Haver, hi ha solucions facils; algunes han segut donades per partits com Accio Nacionalista Valenciana, dins del seu programa electoral que es pot llegir en la seua web. El problema es que s'ha governat un municipi com si fora la masia personal a on el politic de torn fa i desfa com vol i si la justicia me diu que no m'encabote i vaig per la via dura.

Albert Cuadrado de la Flor