Brindis al sol

22/5/2016

            Alguns partits llancen ofertes de dialec i possibilitats de pactes una volta passat el determini oficial per a presentar coalicions... D'esta manera pretenen fer vore a l'opinio publica i a les seues bases, les quals estan reclamant eixos pactes, que l'atra part no vol, i que els atres partits son molt roïns i egolatres i no volen parlar d'unio.

            Llançar ofertes fora de terme, quan ha hagut temps sobrat per a sentar-se a parlar, es un clar sintoma de manipulacio manifesta, es tracta de donar a entendre que es te una voluntat de fer unes coses i arribar ad uns acorts que quan has tingut ocasio per a fer-los i tractar-los, t'has negat.

            El cas de Som Valencians no ha variat. Continúa pretenent que els demes partits renuncien a la seua identitat i s'integren en les seues llistes. L'unica diferencia es que, almenys en l'oferta enviada a Poble, en esta ocasio, se diu que ha segut dins de determini i prou mes generosa que en anteriors ocasions.

            A nosatres el seu oferiment, nos ha arribat fora de determini i en les llistes tancades dient que voria si podria fer un lloc entre els suplents per a colocar ad algu dels nostres en les llistes... A canvi volia les firmes que hem arreplegat obviant que les firmes que arreplegues a nom d'uns no les pots "vendre" per a que es presenten uns atres.

            Curiosament les ofertes d'este partit no entren en cap de moment el raonar al voltant del contingut dels diferents programes, sino d'integracio en les seues llistes.

            Coincidencies en els programes dels partits valencianistes hi ha moltes, pero diferencies tambe, les formes de fer les coses i els valors son fonamentals.

            La diferencia es que AVANT i Accio Nacionalista Valenciana hem fet llistes conjuntes. Els membres d'AccioNV anem integrats en les llistes d'AVANT, pero com a punt de partida tenim un programa consensuat i en la confeccio de l'acort lo mes important no son els llocs en les llistes, sino els ideals valencianistes i politiques socials que defenem.

 

Imagens: bp.blogspot, Entre pillos anda el juego
                elchupete.com, El venedor de fum

Miquel Real