Coalicio electoral valencianista AVANT

9/4/2015

Ha segut una demanda per part del valencianisme que la seua opcio politica estiguera unificada i AccioNV, junt als atres partits politics, hem fet lo impossible per satisfer els desijos del valencianisme. Ara vos presentem AVANT i vos necessitem mes que mai, per aixo fem una crida a la participacio en la coalicio. El teu soport i esforç es necessari per a garantisar el benestar dels valencians i la seua cultura. Si pots ajudar-nos fica't en contacte en nosatres.

Accio Nacionalista Valenciana es complau en fer-vos arribar la nota de prensa de la coalicio electoral valencianista AVANT. Portavem mesos treballant per a la consecucio de la mateixa, la qual ha segut fruit de l'esforç i la dedicacio dels representants dels partits que l'integren. S'ha entablat contacte en unes atres formacions politiques que o be han declinat participar de l'unio del valencianisme o be abandonaren les negociacions per a integrar-se en la catalanista coalicio JUNTS, renunciant per tant a contribuir a l'unio del valencianisme. Sense mes preambuls vos passem la nota de prensa conjunta de la coalicio AVANT:

NOTA DE PRENSA AVANT

Les forces politiques valencianes ACCIO NACIONALISTA VALENCIANA, RENOVACIO POLITICA i UNIO reediten el pacte de les eleccions europees per a presentar-se, en esta ocasio, en tota la Comunitat Autonoma Valenciana, comunicant davant de la Junta Electoral Central la constitucio de la coalicio denominada ‘AVANT’, per a les proximes eleccions municipals i autonomiques.

La coalicio ‘AVANT’ naix en la ferma voluntat de consolidar-se en la societat valenciana. ‘AVANT’ se definix com l’unica aliança valenciana i valencianista entregada a servir a tots els interessos valencians.

Des de ’AVANT’ plantegen com a fonaments de les seues propostes gestionar en eficiencia, honestitat i transparencia tota l’Administracio valenciana, promoure l’economia valenciana donant soport a les chicotetes i mijanes empreses (PYMES), autonoms i el teixit industrial valencià en l’objectiu de generar la major riquea i ocupacio en la societat valenciana, impulsar l’investigacio, desenroll i innovacio en l’universitat i en centres cientifics com a fonaments claus per al futur economic i social valencià, lluitar contra la corrupcio i convertir la politica com un servici als contribuents i no servir-se d’ells, potenciar els servicis publics per a dotar-los de major eficiencia i calitat, reivindicar els Drets historics arreplegats en els Furs i reclamar el deute historic a l’Estat, protegir i divulgar tot el patrimoni ecologic, cultural i immaterial del Regne de Valencia, aixina com difondre i defendre els principis del valencianisme i l'identitat cultural valenciana, en especial l’Idioma Valencià com a maxim simbol de la personalitat valenciana.