Comunicat dels Llauradors de Torrent

14/10/2014

A continuacio ACNV es fa reso del comunicat fet pel Grup Cultural d'Albaes "Els Llauradors de Torrent", agrupacio que es distinguix per la seua valenciania i per difondre el nostre saber popular.
Tant si coneguereu al volgut Paco Vinyes, com si no, ACNV vos recoma acodir a vore la missa valenciana a l'Estil de l'Horta, la seua singularitat es prou motiu per si a soles.
Apuntar que Paco Vinyes va ser i es un referent dins del valencianisme, i la seua llabor sempre estigue encaminada a "engrandir i difondre la cultura i les essencies valencianes".
 
Comunicat d'Els Llauradors de Torrent:
Benvolguts amics i germans de lluita;
 En motiu del primer aniversari de la mort del nostre fundador i promotor, Paco Vinyes i Planells, des del Grup Cultural d'Albaes "Els Llauradors de Torrent", tenim el gust d'invitar-vos a la celabracio d'una Missa valenciana a l'Estil de l'Horta, dedicada a la seua memoria. L'acte tindra lloc el proxim divendres, dia 17 d'octubre, a les 19hrs., en la Parroquia de Sant Marti de Porres de L'Oliveral, Pedanía de la Ciutat de Valencia, molt prop de MercaValencia.
Vos recordem, que esta Missa es un autentic "troç de cel", com repetia moltes voltes Paco Vinyes, puix en ella podreu fruir dels millors balls i cants valencians, a banda d'escoltar la Missa en genuï Idioma Valencia, en Normes d'El Puig.
Es un chicotet homenage a la figura del gran Paco Vinyes, un llaurador torrenti incansable que entregà gran part de sa vida en la lluita pel Regne de Valencia i la seua identitat. Paco fon, i sempre ho sera, un eixemple per a tots els valencians i valencianistes. Per tant, es tambe una acte per a engrandir i difondre la cultura i les essencies valencianes.
Esperem i desigem la vostra asistencia.
 
  
Grup Cultural d'Albaes "Els Llauradors de Torrent"
C/ Calvari, 42. 
46900 - Torrent (Regne de Valencia)
Tfns: 96 155 65 2896 155 65 28 / 659 844 854659 844 854

Foto: Full Volant.