El gran Poeta Anfos Ramon, marginat per la Generalitat Valenciana

4/10/2014

El nostre insigne, multifacetic i prolific Anfos Ramon, fallit fa poc, ha segut marginat en les Altes Distincions que ha otorgat el Consell de la Generalitat valenciana.

Les Distincions otorgades son:

ASSOCIATIU.-

El Casal de la Pau,  (dedicat a atendre les necessitats dels reclusos o exreclusos, associacio declarada d'interes public)

El Casino Antic de Castello, (dedicat a potenciar actes culturals)

Aspanion, (associacio de chiquets malalts de cancer) 

Associacio d'Agricultors i ganaders

DEPORTIU.-

Ana Carrascosa, (guanyadora de dos medalles en el Campeonat mundial de Judo i quatre medalles en el Campeonat Europeu de Judo)

Alejandra Quereda, (guanyadora de 21 medalles en competicions internacionals de gimnasia ritmica)

Elena López, (bicampeona de maces, ha guanyat varies medalles en competicions europees, copa del mon i mundials, participant dins de l'equip de gimnasia ritmica).

Mateu Lahoz, (arbitre de futbol, caracterisat pel dialec en els jugadors. Membre del Comite d'arbitres)

Ruth Aguilar, (atleta paraolimpica, plusmarquista multidisciplinar: natacio, llançadora de pes, javalines, balo cistella, triatlon, bicicleta, i un llarc etc. Poseidora de recorts d'Espanya i al menys guanyadora de 15 capeonats de diferents disciplines)

A LES LLETRES.-

Laura Gallego, (escritora de lliteratura jovenil i infantil, fundadora de la revista Nayade d'Art i Lliteratura, escritora en llengua castellana. Obres: Finis Mundi; La Leyenda del Rey Errante; El coleccionista de relojes extraordinarios; Memorias de Idhún; Donde los árboles cantan; Dos velas para el diablo; la saga Cronicas de la Torre; Las hijas de Tara)

Manuel Vicent, (periodiste i escritor, en mes de 47 obres http://es.wikipedia.org/wiki/Manuel_Vicent, en llengua castellana)

A LA CULTURA.-

Real Academia de Cultura Valenciana (pels servicis prestats)

Pequeños Cantores, (escola coral, agrupacio fundada en 1963, en prolifica trayectoria)

AL MERIT CIENTIFIC.-

Real Academia de Medicina de Valencia, (Fundada en 1830, al servici del ciutada)

AL COMPROMIS EN EL PREVINDRE DEL POBLE VALENCIÀ.-

El Rei Felip VI, (per omitir a la Llengua Valenciana en la seua referencia a les llengües oficials de l'Estat en la seua presa de carrec; per negar-se a Jurar els Furs)

Avelino Corma, (cientific quimic altament reconegut en infinitat de premis i nomenaments, especialiste en investigacio de Catalisis Heterogenea)

Adolfo Suarez, (expresident de l'Estat espanyol, permete canviar la proposta de nom per a la terra valenciana de Regne de Valencia a Comunitat Valenciana, tenint majoria suficient per a traure el nom que historicament correspon al territori valencià)

Manuel Peláez, (fallit, d'orige andalus, afincat en Alacant, fundador de la constructora Ecisa, empresa que va contar en mes de 1.100 empleats. En 2004 va crear una fundacio baix el seu nom en fins socials. Participà activament en diferents agrupacions, a nivell de directiu, en pro dels desprotegits -proyecte home, discapacitats, etc.- Va ser un dels fundadors de la Fundacio Iglesia de Santa Maria. )

http://www.elmundo.es/comunidad-valenciana/2014/10/03/542e8a8fca4741c07e8b458c.html

http://www.elperiodicodevalencia.com/773/el-gran-poeta-anfos-ramon-marginat-la-generalitat-valenciana