Els empresaris valencians es trobaran en Mariano Rajoy

28/1/2015

Fer mencio a la necessitat d'un partit valencianiste que defenga els interessos dels valencians, contemplant que podia ser un partit nacionaliste, ha segut suficient per a materialisar la cita que abans no tenía interes per al Govern central. AVE es trobarà en Mariano Rajoy. Confiem en que els empresaris prenguen nota i recolzen esta opcio per tal de conseguir ser escoltats i que el Govern central deixe de ningunejar-los.

Los empresarios defenderán ante Rajoy la imagen de la Comunidad Valenciana
Foto: ROBER SOLSONA. Vicent Boluda en una image d'archiu
L'associacio Valenciana d'Empresaris (AVE) traslladarà el proxim 5 de febrer al president del Govern, Mariano Rajoy, "que en el Regne de Valencia hi ha coses que s'estan fent be". L'organisacio que presidix Vicent Boluda preten aprofitar la cita del Cap de l'Eixecutiu per a reivindicar l'aportacio de les empreses valencianes al conjunt de l'economia estatal i les seues politiques d'internacionalisacio per a  eixir de la crisis front a l'image d'una regio marcada pels presunts casos de corrupcio que ha acompanyat al Regne de Valencia a lo llarc dels ultims anys. L'objectiu dels empresaris passa per desprendre's d'un llastre que merma les possibilitats de reactivacio economica.
 

La trobada, de la que el diari ABC informà en la seua edicio del passat dissabte, es concretà fa dos semanes. La Moncloa tancà l'agenda quan confirmà la visita de Rajoy a les instalacions de Ford en Almussafes.

La reunio del president del Govern en el ple de AVE estava prevista inicialment per al passat mes de març, pero la mort del germa de Rajoy obligà a cancelar el viage a Valencia.

AVE demana una reunio a Pedro Sánchez tras la cita en el president del Govern