Entrevista a Miquel Ramón Martí (II) / per F.X. Mir

4/6/2020

             P. Este no es l'unic treball teu polemic en l'oficialisme serviliste, ni el descobriment de la moneda visigoda del Regne de Valencia. Per lo manco se d'algun atre mes, com el Pla de Nadal. Conta'ns alguna cosa interessant per a que els nostres llectors puguen vore lo que no se vol acabar de traure a la llum.

            Parlare un poc de politica, no tinc mes remei, ells m’han espentat, que se’n vagen els chiquets perque darrere de tot està la politica, comence. Tot lo que no controle la mafia oficial, vol matar-ho. Si yo estiguera entre ells, primer tindria que demanar-los permis per a pensar, en acabant pactar-ho en ells, censurar-me i anar a pixar junts si fera falta, lo que diga la manada rabiosa.  Lo de la moneda ya ho vaig contar o que Leovigilt va ser el primer rei de Valencia, el nostre rei Artur, rei de Valencia, abans de ser rei de Barcelona (aço els deu de fotre, pero la moneda de Barcelona d’ell no l’han criticat, callaets que quedan mal comparats amo els seus contes, no reis). Ell expulsa al bizantins de  Valencia la Vella ( la Nostra Camelot), en Ribarroja, a on han aparegut monedes bizantines i de Leovigilt, pero no va ser ell qui va construir Valencia la Vella, ya que la va conquistar. El Pla de Nadal, de Ribarroja te totes les peces que falten en la catedral de epoca bizantino-visigoda de Valencia, perque varen trasladar-les alli, mes de 300 peces, en Valencia capital no arriben a un grapat d’elles…ohhh pobre mafia.

            Per una atra banda, inclus l’orige de Valencia no es el que nos estan venent, es una creacio artificial. Curiosament, el major defensor va ser un arqueolec catala que tenen diviniçat en Valencia, que sabia nadar i guardar la roba en ple franquisme. Va fer moltes coses bones, pero a la vegada, va consolidar un discurs en el qual no podien existir en Valencia abans dels romans ningu, ya que nos menysprea dient que volem creure’ns que tenim uns origens iberics, com si forem uns tofols. I en acabant, els que venen darrere, ufff, uns personages que s’han dedicat a fer un discurs per a que les peces, la ceramica, tot, quadrara segons la seua historia i es que la Valencia que coneixem la funda un senyor sobre un solar i que ad este senyor li dien Junio Bruto.

            S'ha de ser “bruto” hui en dia (per no dir una atra cosa), per a justificar aço, perque no te ninguna base real mes que aparega el nom de Valentia en un text de Titus Livius, un text 200 anys posterior als fets. Junio Bruto, alies el galaic, està en Galicia i tota eixa part de la peninsula fent les seues batalletes. Mes tart, va en el seu cosi a Numancia, a on son derrotats vergonyosament i lo que li queda de temps de vida, torna a Roma (ENLLAÇ A L’ARTICUL).

            Yo en l’any 2005 ya parlava de despulles iberiques en Valencia i parlava d’eixe orige anterior. Afortunadament, en acabant d’uns mesos, aparegueren en el carrer Ruaya, runes iberiques que ya desmontaren la “falla de les manipulacions”, pero ara diuen que les recialles estan a l'altra banda del riu i que per tant el caixco urba es verge. Mira que son "brutos i “manipuladors i damunt ara li han fet un carrer al J. Bruto al costat de l'Almoina, si vols caldo, dos poals…pero tots callaets…shhh

            A partir d’aci, estan intentant reescriure l’historia com poden pero no poden perque ells mateixa han caigut en la seua trampa i les contradiccions van que volen. No me citen mai, pero me lligen, com aço o com lo de Leovigilt, Valencia la vella, etc, pero son molt trompellots, es per a plorar i riure, pero ahi estan, cobrant, publicant i colocant-se en el poder. I Io pijor, intentant silenciar, ui, ui, ui si pogueren matar-me i que no els pillaren… i estem parlant de l’orige de la ciutat de Valencia, per no parlar ya de l’epoca visigoda. Els bizantins (en epoca visigoda) abans del sigle VII son els que construixen el centre de Valentia i l'aqüeducte des de Villamarchant, fent els grans edificis d'epoca visigoda (pero els visigots no eren arquitectes i per una atra banda, el primer bisbe de Valencia es diu Justinia com l'emperador bizanti). Quan els bizantins se'n van, Valencia mor. La gent se'n va a viure a Valencia la vella, que es el nostre refugi com a valencians cristians i alli aguanten fins l’atac d’Abderraman I i el d'Abderraman III, que la captura i la fa abandonar per sempre. ¡¡¡Ohhh, socooooors, els valencians cristians no s'evaporaren!!!, !!!pobre mafia!!!. Els moros estigueren ací fins 1609, molt despuix de la vinguda cristiana, pero la mafia, no vol que queden cristians quan venen els moros i conquisten el territori, nomes catalans purs que vingueren en Jaume I, a una terra sense mossarabs…un solar…¡Ale!, com diuen en valencia, que vagen a cagar que estan grossos.

            Realment es llamentable lo que esta gent que te el poder i els diners fa i per a rematar, tambe estan apoyats per lo pijoret dels conversos fills d’andalusos que ara son nacionalistes catalans exaltats i els seus amics de llit, la burguesia corrupta de Catalunya i part de la politica  valenciana en complexes, estan intentat eliminar qualsevol oposicio. No tinc res contra els catalans, faltaria mes, tinc coses mas importants per a preocupar-me, perque enseguida ataquen per ahi, estan entrenats, enseguida volen classificar-te com un raciste en el seu laboratori de purea. A mi nomes me donen oix els politics que des d’alli i des d’aci nos volen eliminar als que no volem ser tragats, anexionats contra natura… Som la Resistencia, no ho oblidem mai. Contra Felip V, Franco i el Pucholisme i hereus expansionistes, en un govern Espanyol agafat per les seus parts que nos convertix en moneda de canvi de tots estos personages tallats pel mateix patro. Ed estos sabuts d’aci, el prenen el pel els de la Gran Serbia i els del centre peninsular, pero aço si, intenten esclafar als que sabem lo que son, son molt valents. Mai nos han fet cas com mereixem, normal, rodejats de traidors en casa. Yo no vullc ser independent, ha costat massa sanc fer Espanya, yo crec en les Espanyes democratiques,me dona igual que li digues regne, comunitat o païs, o com te rote, perque sigam realistes, estem rodejats de massa perills com per a ser un regne taifa rodejats de taburons, pero aço si, que no me toquen lo meu, o mossegue, vinga d’a ón vinga, soc de la meua terra.

            Lo pijor no son els amos sino els antics esclaus que are es creuen amos, eixes panches agraides, que tenen aci en Valencia. Actuen com les elits corruptes africanes natives, amables i agraides en els seus amos blancs de les metropolis.

            Ya està be, ¡a fer la ma!. No tenim res que envejar a ningu ni volem amos intelectuals. Llamentablement, ells tenen el poder ara i els diners i nosatres com podem, se defenem i defenem la nostra terra. Estic segur que si yo fora catala o de la seua mafia, o algu dels seus camarades o amos cientifics, o haguera aparegut en terres catalanes (Valencia no es, per molt que els fota, terra catalana) la repercusio de l’aqüeducte haguera arribat fins a la proxima galaxia. Quin odi a lo seu si no ho descubrixen ells, i quín servilisme als seus amos. Damunt els desmonta el seu discurs de que els moros i els catalans nos varen crear.

 

           

            P. Ara, anem a entrar un poc mes en la polemica ¿cóm se pot criticar un treball, com el teu, sense haver-lo llegit, aparentment per els seus comentaris?. ¿Per qué creus que les teues investigacions provoquen tal cantitat de reaccions en el mon academic “oficial” i comentaris volent desacreditar-te?, ¿no te pareix que es poc serio?

            D’entre els que recorde, està un tal “Badall”, gran cientific que opina del que ni ha llegit, done gracies que se dedique a la propaganda del Reich i no es dedique al coronavirus , si no no quedavem ningu viu en eixe talent cientific. Que patix del complexe de Joan Fuster, aixo es, que vol ser com ell pero no pot, i es frustra o “fusta”. Pero eixe de Fuster, no te res, el fuster, com a ofici, treballa la fusta i crea, equivocat o no,  el com a bon corco, la desfa. A mi, una persona que com a gran obra, llastima de paper i de fusta, parlant de fusters, titulada “ Des de quan els valencians som catalans”, demostra el pancatalanisme estil Gran Serbia, escrita per un equivalent a un serbocroata o serbobosni, que odia el lloc a on viu, esperant que la gran mare Serbia, el traga del seu ataüt de fusta, parlant de fusters. No sap que li espera una estaca de fusta perque es un manat, un vampir de segona.

            Despuix està el tal “Ninot”, que en la seua gran obra, vol demostrar que els valencians son un 80% catalans, encara que els escrits migevals li diguen lo contrari, que una veritat no te trenque una bona mentira. Per tant som impurs en un 20%, i els que no venen de la Gran Serbia catalana, no son del mateix nivell, son aragoneses, o algo pijor per al seu cervell de suro, castellans….

            Algun dia voldria posar totes les meus notes de tota la carrera al costat de les seues cuinades en el foc de la fusta de les amistats i servilisme i es descobriria com en l’Universitat, moltes vegades, es la llei de la seleccio natural Darwin, pero al reves, els mes inutils i servils que no molesten, triunfen. Sempre he dit que “hi ha gent collint taronja que deuria d'estar donant classes i gent que està donant classes que deuria d'estar collint taronja”.

            Este “Badall”, ara que l’han nomenat els del seu esquadro politicc-cultural, cronista oficial de Narnia, titul militar historic cultural en exige “tufillo” a franquisme  en alcanfor , encara te la poca vergonya, poca seria tindre, sense haver llegit la meua tesis, feta en 16 anys de treball, d’esforç anonim en l'archiu de la ciutat de Valencia i uns atres llocs, sense ajuda ni beques, la desprecia com si fora una merda, perque clar, s’ha llegit un chicotet extracte que hi ha en Internet, perque es tan gran que no es pot consultar online, ixcà es poguera, pero no passa res, la vaig a anar dosificant per a que ell i els de la Gran Serbia catalana a la valenciana, vagen reventant per dins. I ademes, acusant-me de que no tinc cap publicacio en revistes cientifiques quan l'ultim articul fea un mes que l'havia publicat en la prestigiosa revista saguntina Arse. I ara falta la ponencia del VI Congres Internacional d'Ingenieria Romana (2019) de la Rioja a on parle de l'aqüeducte i sense dir res dels dos numeros complets que tinc en la British Archaelogical Reports sobre Valencia. He colaborat en Marjori Chan que treballa a la Universitat de Utah en la NASA per a estudiar unes roques en Sagunt extraordinaries, similars a les del planeta Mart, publicades al Congres Europeu de geologia, podria citar mes investigadors fantastics, pero no en els grans “Ninot”, “Badall”, i uns atres com ells, que volen tindre “fusta” de cientifics, pero que nomes saben “fustigar”. Sera el meu pecat, no ser de la seua noble materia.

            Quan mes s’amorren mes se li veu el cul, no ha sigut facil per a mi, sense vendre’m a ningu d’unes atres terres o d’unes atres ideologies, que paguen molt be, a vegades en beques..

            S'ha de ser una persona digna, el no tindre preu es un lux. Yo no tinc preu, soc una persona que m’he criat en una serie de valors, m’he educat en unes persones que m’han ensenyat a lluitar i que al remat m’han ensenyat a ser lliure pensador. No hi ha cosa millor que caure mal a la mafia, ser de la Resistencia en la teua propia terra, es un orgull, dona igual que tinguen el poder i les armes politiques i editorials. Si caus mal ad estos es que estas dient la veritat i yo no busque adoctrinar a ningu com si estiguera en la seua mesquita del seu departament universitari de la veritat suprema, vaig a la meua, es un cami personal, de descobriment, de llibertat, que a voltes, compartixc, com ara mateixa. Joan Lluïs Vives i Gregori Mayans varen ser perseguits pels seus antepassats intelectuals d’estos grans investigadors ”fusterians”. Per cert, Joan Fuster tenía mes categoria, no coincidixc en moltes coses en ell, en algunes sí, com en el tema del moriscos. En resum, estos son els tipics que s’arrimen al poder, dona igual qui governe. Yo soc de la Resistencia, i me fan vomitar els colaboracionistes, i no, no m'agarraran viu, i com m’han buscat, m’han trobat. Com vaig dir en la prensa, que diuen de fer ciencia de bar i propaganda…

 

          

            P. Este mateix personage dia que li donava vergonya que tingueres els tituls que tens de l'Universitat Politecnica de Valencia. Tot aço, me fa pensar que es enveja, ¿creus que si en lloc de Valencia, fora en Tarragona o Saragossa, haurien fet tan de guirigall i organisat la caça de bruixes contra tu?, ¿per qué creus que l'oficialisme historic en Valencia, molt servil als seus amos del nort, tenen tant d’autoodi?

            Pobres, deuen llamentar que no vivim en l’Austria anexionada del anys 30, o la Bosnia ocupada per la Gran Serbia de Milosevich, quína llastima no poder expulsar-me com un jueu i de pas fer-me alguna mes, mentres ells i uns atres volen balcanizar les nostres terres, resistirem. El meu pecat, ser valencià i defendre lo nostre. Culpable, encantat…

            Ara, que diguen quantes matricules d’honor en historia, crec que ni els dos junts, sumen les que yo tinc, ¡qué s’apunten al repte, superhomens de despaig! i yo li dire les meues i Cum Laude en la UPV. Que recorden, que millor ser Geppeto, que Pinocho o un Ninot, per que al cap i la fi, son de fusta, i el corco se’ls menja per dins i te fan fer lo que uns atres volen... Nietzsche estaria orgullos d’estos “personages”, aspirants a superhomens ,deuen disfrutar de la musica de Richard Strauss ¡Así hablaba Zarathustra!, mirant un mapa del Països Catalans balcanics de la Gran Catalonia, a on Cristobal Colon era catala, Shakespeare, Cervantes, i Jesucrist, ¿per qué no?. Son una creacio de laboratori, que me dona “repelus”, mercenaris adoctrinats que embrutaran  les pobres generacions futures, als que fan creure que eduquen en el pensar lliurement sense dogmatismes. Erasme de Rotterdam va dibuixar un ruc en una catedra, podem fer la versio actual. 

            Estic fart dels neofranquistes que van d'esquerres i modernor. Fan com el franquisme que va embrutar-ho tot, els simbols, els mits, els monuments, tot i ademes van creant eixe resentiment que ensenyen en les classes, en els coleges, en els discursos, en la politica i en gent com yo que sap lo que son. Yo no els vaig demanar opinio en este tema de l'aqüeducte, pero atacaren com una manada de gossos rabiosos, emanant un sunami de cucs i rabia, pero la veritat sura, com la fusta. Son dignes representants de l’epoca migeval que diuen estudiar, nomes els falta una antorcha i una creu o una chilaba recitant el Coran defenent les seus sequies contra Roma. Han fet el ridicul a nivell nacional en els seus cinturons d’explosius pseudointelectuals, rodejats dels seus talibans canibals animant a fer la yihad contra mi, pobres, mira com suren, mira com van com "cagallo per sequia" mora, que no d’aqüeducte roma. No escric per a quedar be, sino per a dir lo que pense. Per ara, soc lliure. Moltes gracies

 

 Imagens: Wikipedia-Hispalois (moneda), Miquel Marti, arqueolugares blogspot (reconstruccio d'Edeta) 

 

F.X. Mir