Joan Ribo: "Sou un gra en el cul"

15/5/2016

Foto de l'alcalde Joan Ribo

            En dites paraules tan eloqüents i cridaneres ha qualificat l'alcalde el treball fet per la Coalicio Avant fins ara en l'assistencia als plens de l'Ajuntament de Valencia. No es d'estranyar, puix com s'ha comprovat per activa i per passiva, no te oposicio i per tant estem en estos moments en una situacio pareguda a la que hi havia durant el govern de majoria del PP, mentres que l'oposicio (PSPV) estava desfeta en baralles internes.

            I es que la realitat del govern del tripartit ha convertit el consistori valencià en un circ a on les verduleres de torn es llancen els insults i Mr Ribo, a modo d'aquells bons temps de Rita, l'ha convertit en el seu "cortijo" a on el senyoret fa i desfa lo que vol, sense demanar permis a ningu; ara unes mages de Giner, ara una Escola Valenciana, ara un Correllengua catalaniste, ara uns premis a escritors catalans. mentrimentres la ciutat s'ofega sense haver solucionat els greus problemes provocats pel govern del PP i la crisis.

            En poques paraules; han passat de ser la "regina de la camiseta chopada" a una honorable cortesana, de la ristra i el poc amor a l'element essencial a la corbata de seda, de demanar transparencia i sifres de despeses a practicar el mes absolut dels amagaments.

            La situacio es realment desesperant ya que no existix en cap lloc del consistori una oposicio seria que li faça front ad estos nous dictadors de doble cara. El PP està, com normalment es diu "missing" (desaparegut en combat) ofegat per juges i imputacions, practicament desaparegut. El cas de Ciutadans es encara mes estrany, puix diu blanc i fa negre (cas de la votacio de la nomenclatura catalana de Valencia), producte de les politiques canviants del seu lunatic lider, que va com ix la lluna, ara plena, ara minvant i que no acaba de quedar clara quina es la seua politica per a Valencia, per a una ciutadania en greus deficits i que dia a dia veu enfosquir el seu horiso per la politica posada en marcha per Ribo (els ultims nanos que li han eixit: els venedors del mercat central i els de Salvem el Cabanyal).

            Es trist que siga un grup extraparlamentari el que faça el treball d'una inexistent oposicio i que siga realment el gra en el cul de Ribo, com ell mateixa digue.

 

Image: diari 20 minutos