La Coalicio AVANT defen un model de justicia eficient i rapit

12/5/2015

Lluita contra la corrupcio. Una justicia moderna, eficient i rapida. Com podeu comprovar en el seu programa en l'apartat dedicat a la justicia, la Coalicio AVANT mostra la seua preocupacio pel bon funcionament del sistema juridic apuntant la necessitat de modernisar les instalacions i els mijos per a transformar la justicia en una ferramenta eficient i rapida.

Lo primer propondre una solucio als problemes existents: modernisar les instalacions i els mijos. Lo següent conseguir que la justicia siga rapida i eficient. Una justicia lenta, pert eficiencia i deixa de ser justa.

I per ultim apuntar que en la Coalicio AVANT posen l'accent en les mides anticorrupcio, per mig de diferents propostes, que podeu vore en l'enllaç, plantejant l'acabar en l'impunitat de les actuacions dels politics, tipificant com a delit les accions que fins al moment unicament son reprobables "eticament" pero que no constituixen delit en el codic penal, com puga ser fer una gestio que perjudique als ciutadans, situacions com l’enriquiment illegal i l'eliminacio de la prescripcio dels delits de corrupcio.

Com podeu vore en AVANT no es queden en els braços creuats davant dels problemes, sino que es posen a treballar en solucions i formes de gestio alternatives que donen com a resultat una gestio digna i justa per als ciutadans.

 

http://accionacionalistavalenciana.com/lluita-contra-la-corrupcio-una-justicia-moderna-eficient-i-rapida

 

A continuacio vos participen d'una de les iniciatives de la Coalicio AVANT: No es prou denunciar que hi ha corrupcio, s'ha d'actuar contra ella.

¡¡DIMISSIO RUS, YA!!, ¡¡FORA CORRUPCIO POLITICA!!

#higienedemocratica

En acabant dels greus fets que hem pogut escoltar a través de diferents gravacions, en les quals se pot distinguir supostament la veu, molt caracteristica, del ya dimitit President de la Diputacio de Valencia, i actual alcalde de Xativa, Alfonso Rus, des de la Coalicio AVANT, i una volta realisada la preceptiva comunicacio a la Delegacio de Govern, CONVOQUEM a tot el Poble Valencià a concentrar-nos el proxim dijous, dia 14 de maig, a les 20:00 hrs., en la Plaça de Manises, davant de la Diputacio de Valencia, per a expressar el nostre mes contundent rebuig a la corrupcio politica, vinga d’a on vinga, i per a exigir a Alfonso Rus la seua immediata dimissio de tots els seus carrecs de representacio politica, aixina com tambe a que renuncie a formar part de qualsevol candidatura per simple higiene democratica. Depen de tots els valencians que el sistema democratic no continue patint a individus com Alfonso Rus, qui ha faltat al respecte als contribuents i transgredix els principis etics que se li exigixen a qualsevol carrec politic, en conseqüencia HEM DE RECLAMAR entre TOTS la seua DIMISSIO abans de les eleccions del 24 de maig.

Image la sexta.