Nou Consell Local en La Vall d'Uxo

8/5/2014

El passat dimecres 07/05/2014 va tindre lloc una assamblea de militants d'Accio NV de La Vall d'Uxo.
En la poblacio del Baix Espada, s'ha format un nou Consell Local molt variat i productiu, en el que hi ha gent en molta experiencia, com tambe molt valida, pero sobretot, treballadora.
Al front de la nova agrupacio local de La Vall d'Uxo ha segut triat Vicent Tamarit, qui exercirà de President del Consell Local. Al seu costat conta en un bon equip que ya ha començat a treballar tant a peu de carrer com per internet,  assumint els carrecs de Vicepresidenta, Secretari, Tesorer i Contador, per als que han segut triats.
Tamarit, qui es va mostrar molt satisfet a l'eixida de l'assamblea,  afirmà "Volem que el nostre mensage valencianiste, que compren tot lo que nos afecta, cultura, economia, societat, benestar... aplegue a tota Vall d'Uxo, i en el grup de treball que hem creat segur que ho conseguim". 
En Vall d'Uxo ha naixcut Accio Nacionalista Valenciana, per mig del seu Consell Local de Vall d'Uxo, "naix una atra forma de fer politica, es pot resumir el nostre mensage en una idea clara; els valencians som lo primer" ha afirmat Tamarit. Aixina mateix David Guzman, el nou Secretari ha manifestat "Vall d'Uxo, ara, te l'oportunitat d'optar per una opcio valencianista" i es va mostrar ilusionat en les possibilitats de millora que per a la poblacio significa l'opcio nacionalista.
El nou Consell Local te un gran treball per davant, deu consolidar l'agrupacio en la localitat i ser cap de llança en les rodalies.