Nou recort del tripartit: 2 concentracions en un mati

7/7/2016

concentracio pel banc d'aliments

Realment son dignes d'entrar en el llibre Guiness dels recorts, no unicament pels seus ultims destarifos i incoherencies sino perque, i ara va de bo, han conseguit enfadar a dos colectius diferents, tant com per a demanar abdos colectius en el mateix mati concentrar-se front a l'Ajuntament de la ciutat. I aixo ocorregue el 21 de maig de 2016.

Concretament els colectius implicats son: els de mestres sense plaça, colectiu que sorprenentment digueren que anaven a protegir, pero que han preferit deixar a banda, teoricament "dels seus", pero vist lo vist pareix que el vent ha canviat. I el segon son els del banc d'aliments, convocat per AccioNV i Avant Valencians.

La finalitat era arreplegar aliments i donar el nostre soport ad esta entitat en contraposicio a l'actitut de l'Administracio de donar les esquenes a la gent mes desprotegida de la nostra societat, que gracies al tripartit van a estar com a minim quatre mesos sense rebre cap menjar.

Lo mes chocant de tot es que mentres l'ajuntament deixa desprotegit a un gran percentage de la societat valenciana afectada encara per la crisis, el mateix ajuntament demana proteccio per al comerç just ¡¡vixca l'incoherencia!!

Imagens: Accio Nacionalista Valenciana

Video: explicacio del banc d'aliments d'Argentina