Presentacio de la candidatura de Gent per Benifayo

26/4/2015

En una sala plena de gom a gom, el poble de Benifayo ha donat una calida rebuda als integrants de la llista de Gent per Benifayo. En una intervercio, agil, i directa Maria José Martinez Mas, la numero dos per la llista, ha fet un repas als inicis de l'agrupacio, la seua naturalea i rao de ser, i s'ha posat en el lloc de tots i cadascu dels habitants del poble, atenent a les seues preocupacions i buscant solucions. Eixe es en sintesis el seu programa electoral, atendre les necessitats de la gent del poble. Programa que ha expost en maestria, fent una bona disertacio i mantenint en tot moment l'atencio del concorregut public.

La senzillea de les seues paraules ha conectat plenament en un public entregat i satisfet per les propostes que estava escoltant.

Maria José, tambe ha fet un repas als logros conseguits del seu programa en la llegislatura anterior, remarcant l'exit d'obtindre vora un 100 x 100 de compliment contant nomes en dos regidors. Curiosament entre les coses que no han lograt està el suprimir el sou dels regidors, a on es trobaren en l'oposicio en bloc dels seus companyers de consistori.

En acabar el repas a la gestio feta, ha donat pas al numero u de la llista, Victor Garcia, qui ha incidit en els punts programatics de l'agrupacio remarcant el seu proposit de rebaixar els imposts com el IBI, i els que afecten a l'hosteleria. Tambe s'ha marcat com a proposit reduir el deficit de l'Ajuntament, aixina com reclamar a la Generalitat aquells sevicis que li correspon prestar i no ho està fent. Un atre punt que ha subrallat es el de fer complir les normes que ya estan aprovades i que el mateix ajuntament incomplix.

Darrere d'alguna intervencio mes l'acte s'ha tancat en la presentacio dels demes components de la llista donant pas a una "picaeta" i vi d'honor.

L'acte en si ha resultat ameno, proxim, directe, complet i s'ha fet curt pel seu dinamisme i agilitat d'eixecucio i ha contat en l'assistencia de representants de la Coalicio AVANT entre els que estaven el cap de llista a la Generalitat, Benjamin Lafarga, la candidata a l'Ajuntament de Valencia, Amparo Blay, el president i el vicepresident d'Accio Nacionalista Valenciana, Miquel Real i Ricart Pla, i Voro Martinez d'Unio.

Enhorabona, una bona candidatura en un bon programa