Presentacio de la Coalicio AVANT en Burjassot

28/4/2015

A pesar del futbol i d'uns atres actes similars que es celebraven simultaneament, la sala a on es va presentar la Coalicio AVANT en Burjassot contà en un nutrit numero de persones que conformaven un public variopint que representava a tota la poblacio de Burjassot, des de persones en desocupacio, passant en assalariats, i chicotets empresaris i autonoms.

Juan Rafael Gimenez va conduir l'acte magistralment, posant en situacio als assistents i mantenint l'atencio de tots davant dels acontenyiments que anaven succeïnt-se.

Resaltar l'intervencio de Raul Cerdà, president d'Unio, qui va fer una exposicio en detall del proyecte i del significat de la Coalicio AVANT. En una brillant alocucio informà dels esforços realisats per a afiançar el solit proyecte que supon la Coalicio AVANT. Recalcant que estan tots els que han manifestat voluntat per l'unio del valencianisme, peticio que feya el poble insistentment i que els integrants de la coalicio saberen interpretar i assumir. "Aquells per als que han prevalgut uns atres interessos, han quedat fora" afirmà Cerdà.

Mes avant es contà en la participacio del candidat a la presidencia de la Genralitat, Benjamin Lafarga, qui va incidir en les carencies que patix el territori valencià per la desafeccio absoluta dels politics dels partits centralistes cap a les necessitats dels valencians que se traduix en la seua falta total d'interes per defendre els interessos del poble valencià. Parlà d'infraestructures sense acometre, d'inversions que no arriben. Tampoc oblidà fer referencia a les mides que propon la Coalicio AVANT per a combatre la corrupcio i millorar la gestio.

Hi hague una escueta pero precisa mencio a la llealtat als principis valencianistes, que sense ser l'eix del programa electoral, si es el nexe d'unio entre els diferents partits que conformen la coalicio Unio, RePo i Accio Nacionalista Valenciana.

Mes avant, es donà pas a les intervencions de la candidatura local de la Coalicio AVANT en Burjassot. Juan Rafael Gimenez, numero dos de la llista a l'Ajuntament, donà pas a tots els components de la llista per a que els coneguera el public, fent-los pujar a l'escenari, i una volta fetes les presentacions el candidat a l'alcaldia de Burjassot, Juan Carlos Ponce, es va encarregar de fer un repas al programa politic que defendran des del consistori en passar les eleccions. En un discurs minucios marcà quins serien els objectius del seu equip municipal que no son uns atres que els de atendre i solucionar els problemes dels ciutadans de la poblacio, usant una manera directa i proxima al ciutada, perque, digue Juan Carlos Ponce, "els problemes dels ciutadans tambe son els nostres problemes, perque nosatres tambe som ciutadans" 

A l'acte assistiren ademes del ya citat candidat a la Generalitat, La candidata de la Coalicio AVANT a l'alcaldia de Valencia, Amparo Blay Alabarta, representants de diferents agrupacions locals, entre les que destaca la de Quart, el president d'Unio Raul Cerdà, representants de Gent per Benifayo, el Vicepresicent d'Accio Nacionalista Valenciana, Ricart Pla, i tambe el president d'esta formacio Miquel Real.

La velada es va concloure en escoltar els himnes de Burjassot i el Nacional del Regne de Valencia, donan pas a una explendida "picaeta" a on els diferents assistents pogueren dialogar, raonar i intercanviar impressions.

Es una cronica de Miquel Real