CEIP Assuncio Vall d'Uxo, el PP continua sense arreglar el centre.

7/4/2014

 

El passat dumenge 2 de març Accio NV Vall d'Uxo realisava el següent comunicat; accio-nacionalista-valenciana-sadherix-la-protesta-del-ampa-ceip-assuncio

Ahir, 06/04/2014 tornaven a eixir al carrer els pares de l'escola de l´Assuncio per a demanar que es fiquen les obres en marcha ya.

Des d'Accio NV Vall d'Uxo veem que no van a estar realisades les obres ni molt manco en la data esperada, que no es en una atra que en setembre, per a que els chiquets puguen tornar a la normalitat lo mes pronte possible, duent el benestar educatiu a la zona escolar.

Segons hem pogut saber, el colege està damunt d'una antiga bassa, nomenada "dels ferros", si ad aço afegim que la denuncia escolar està feta per les goteres no reparades des de fa mes de vint anys, no voldriem pensar malament pero nos fa sospitar que el mal es prou gran, i que podria estar afectat el colege sancer, l'humitat filtra, tant l´ocasionada per la pluja com la que pot pujar cap amunt des de baix, en el cas de que la bassa no estiguera ben tapada. I aci tots els partits politics que han governat son, en part, culpables de l'actual situacio, a l'haver-se llavat les mans davant el problema.

Des d'Accio NV Vall d'Uxo, demanem que es mamprenguen les obres ya, o per lo manco una explicacio clara, transparent i sensata de lo que està ocorrent, no poden continuar tirant balons fora, com tampoc no atendre a la gent del centre, com ha ocorregut fins ara. Senyors governants del PP, els ciutadans de Vall d'Uxo volem FETS, no paraules.