"Ciutadans" fa aigües

21/10/2014

Militants i excarrecs de "Ciudadanos en Valencia" deixen el partit pel tracte donat des de Barcelona.  Protestes dels afiliats per l'irrupcio d'excarrecs del PP i per la gestora implantada en Valencia.

Les desavenencies en la manera de dirigir el partit des de Barcelona han segut la clau dels abandonos. Ademes de que un important sector de la formacio mostrara els seus dubtes en relacio a l'integracio del Centre Democratic Lliberal (CDL) en Ciutadans culminada en febrer d'enguany, unes atres circumstancies han molestat a decenes de militants del partit que lidera Rivera. Una d'elles, com cita un exafiliat, la "invasio" de "politics professionals" procedents d'uns atres partits "especialment del PP". Una atra, la no atesa solicitut de suspendre la gestora existent en Valencia per a abordar un proces per a triar representants en la ciutat.

De fet, uns 70 afiliats firmaren el passat mes de setembre un manifest que fon remes a la secretaría d'Organisacio de Ciutadans en Barcelona en el que es criticava l'imposicio d'este orgue. "Inventar-se la figura d'una gestora, pretendre que esta es mantinga en lo temps sine die i compondre-la en persones que no estaven afiliades en l'agrupacio en el moment en que es produiren les dimissions, supon una flagrant violacio dels estatuts i un atac frontal a la democracia interna i al respecte cap als afiliats", afirmava el citat document, que insistia en la seua solicitut de que se convocaren eleccions per a triar als membres de la Junta Directiva de l'Agrupacio de Valencia.

-------------------------------

Es lo que te quan eres la sucursal d'un partit centraliste (siga de Madrit o de Barcelona) les directrius es prenen fora i els interessos que primen son els del partit central mai els de les sucursals.

http://www.valenciaplaza.com/ver/141407/militantes-y-excargos-de-ciudadanos-en-valencia-dejan-el-partido-por-el-trato-dado-desde-barcelona.html