Comunicat de la Coalicio AVANT 09/11/2015

9/11/2015

Accio Nacionalista Valenciana com a membre de la Coalicio AVANT, compartix al 100 x 100 el comunicat fet public per la secretaría general d'AVANT que a continuacio reproduim.

 

Rebugem les conductes homofobes

                En la fira d'associacions valencianistes es donà mes d'un fet reprovable al voltant de SOM valencians, politisaren la fira en el consentiment del responsable d'esta, Alex Esteve, mentres que volgueren expulsar a AVANT Valencians per politisar la fira, quan nosatres teniem l'autorisacio llegal per a estar a on estavem.  Mes important es lo que ocorregue, un incident provocat per Damián Lucas Romero de SOM Valencians −el personage es presenta en el facebook de la nostra Coalicio com el "azote" d'AVANT−.

                Est individu es dirigi a la "paraeta" de l'Associacio Regne de Valencia Gais i Lesbianes (R. V. G. L.) digue lo següent, que ell mateixa ha reproduit en facebook, i despres ha borrat: "yo voy a hacer una asociación de calvos y venderé pelucas en la próxima feria valencianista, porque qué coñ.. pinta una aaociación así en la feria valencianista....". ¿Si creu que no es ofensiu per qué el borra? Pareix que l'orige de la polemica fon que −aço si ho ha mantengut− "una persona de ixa asociació dia que SOM no tenia dret a estar en la fira perque no es cultural, i yo li vaig dir que SOM te el mateix dret perque ells tampoc son una asociació cultural. D´ahí ve la frase meua de la peluca.".

                Est individu s'ha dedicat a dir que estem fent una campanya contra ell quan nomes nos hem fet reso del comunicat de R. V. G. L. Utilisa la mateixa tactica que digue el PP quan s'iniciaren les investigacions del cas Gürtel. Inclus ha amenaçat en portar-nos a juï per fer us de la llibertat d'expressio, estem esperant la citacio.

                A continuacio reproduim el text que nos han fet arribar els companyers afectats. "L'associacio Regne de Valencia Gais I Lesbianes ha enviat una carta al Partit Polític Som Valencians demanat la Dimisió del Dirigent de Castello per la seua homofobia mostrada el día de la Fira d'Entitats Valencianistes, no sols acudixen a Politisar la Fira utilisant un lloc d'una editorial per a colocar un partit politic si no que ademes se mofen de atres associacions Valencianistes participants, de no fer efectiva la Dimisió del responsable en castello del Partit, se considerará que el partit esta conforme en estés acción que no son les acordes del segle 21 i el partit será cómplice de estes accións homofobes. La Junta Directiva R.V.G.L.".

                El president de SOM Valencians escriu que iniciarà una investigacio quan tot el mon en la fira conegue l'incident, pero no es donaria conte perque ell estava dedicat a fer campanya dins de la "apolitica" fira.

                Hi ha testics d'este fet que gustosament acodiran a testificar si l'Associacio Regne de Valencia Gais i Lesbianes ho considera oportu. Des de la Coalicio Avant no anem a permetre que ningu que es considere valencianiste o lo que siga puga vexar a un colectiu tan valit en el seu quefer sense la nostra immediata repulsa i soport.  

Secretaría General
Coalicio AVANT

 

 Imagens; AVANT; YouValencia.Wordpress.com