El GAV demana que no siguen els politics els portadors de la Real Senyera i que siga el Centenar de la Ploma

3/10/2014

 Enviado por antonio perez el 3 Octubre, 2014 - 11:50

Des de que fa prou anys, l'Ajuntament de Valencia aplegà a l'acort de portar la Real Senyera entre el Govern Municipal i l'oposicio, es a dir, entre el PP i el PSOE (PPCV i PSPV), s'ha creat un gran malestar en el poble valencià, puix d'una banda no es deixa que cap atra formacio social o politica puga portar el dia 9 d'octubre, dia gran de la Patria Valenciana, i sobre tot perque tant el PPCV com el PSPV son tan pancatalanistes, que ninguna persona d'estos partits politics seria digna de ser Portadora de la Real Senyera. No oblidem que el PPCV institucionalisà el catala en les terres valencianes a traves de la catalanista AVL i el PSPV no reconeix els simbols valencians i valencianistes, i entre ells, la nostra Real Senyera que Salvador Broseta, militant del PSPV, portarà enguany, en contra de la voluntat popular.

Des del Grup d'Accio Valencianista exigim al Govern Valencià que deixe eixa practica bipartidista i deixe que siguen unes atres persones qui porten la Real Senyera en tan destacat dia per a Valencia i la seua identitat. Recordem que fa dos anys anava a portar-la Joan Ribó, declarat catalaniste de Compromis.

Que un pancatalanistes porte la nostra benvolguda Real Senyera, es tacar-la a la mateixa vegada que insultar al poble valencià.

Aixina des del Grup d'Accio Valencianista proponem que siguen els membres de l'Insigne Capitul de l'Almoina de Sant Jordi de Cavallers del Centenar de la Ploma, els any darrere d'any siguen els portadors de la nostra amada i volguda Real Senyera Valenciana.

Recordem al Govern Municipal, que els Cavallers del Centenar de la Ploma foren constituïts per a ser Guardians i Custodis de la Real Senyera, i ¿quí millor que ells per a ser els portadors de la mateixa?.

Des del GAV esperem que el Govern Municipal de Valencia es faça reso d'est escrit, que es la veu del poble valencià, i obre en conseqüencia.

 http://www.elperiodicodevalencia.com/771/el-gav-demana-que-no-siguen-els-politics-els-portadors-la-real-senyera-i-que-siga-el-centenar-la