El PP redobla les mostres de nacionalisme espanyol en lo Regne de Valencia

6/10/2014

El Ministre de l'Interior agraïx "l'afan de Valencia" per ofrenar noves glories a Espanya.

En un acte del dia de la Guardia Civil, les primeres autoritats valencianes (el President Fabra i l'Alcaldesa de la ciutat de Valencia Rita Barberà), feren entrega d'una bandera espanyola a la Guardia Civil. L'entregà Fabra i la apadrinà l'Alcaldesa.

L'acte va ser aprofitat per a llançar discursos patrios al voltant de l'unitat d'Espanya i lo molt que volem a Espanya els valencians.

No tingue cabuda cap reivindicacio pels flagrants incompliments que els representants d'Espanya, el Govern de l'Estat, està tenint cap als valencians, tant en materia cultural com economica, ni pel despreci que va fer-nos el Cap de l'Estat, omitint en el seu discurs referencia a la Llengua Valenciana, com a llengua oficial de l'Estat, ni pel seu rebuig a la peticio de jurar els Furs tal i com mana la tradicio.

El Ministre de l'Interior va agraïr l'acte de sumissio dels representants valencians els qui, sempre estan disposts a ofrenar noves glories a Espanya, per molt que nos ningunegen, ignoren, marginen o nos utilisen com a moneda de canvi en els catalans.

El credit se'ls ha acabat, per a noves ofrenes nos hauran "d'ingressar" les corresponents dosis de dignitat, correspondencia, llealtat, atencio i respecte que nos pertoca. Accio Nacionalista Valenciana denuncia la passivitat dels governants valencians que no fan per defendre ni els interessos dels valencians ni la nostra identitat.

http://www.levante-emv.com/valencia/2014/10/06/ministro-interior-agradece-afan-valencia/1170783.html

Foto: levante