La farsa de la Llei de Senyes d'Identitat Valenciana

16/11/2014

Per parts.

Primer, la RACV i Lo Rat Penat, son uns panches agraïdes del PP.

Segon, no podem dir que nosatres recolzem el "secessionisme", ya que ni estem ni hem estat units a cap d'atre territori per similitut llingüistica o en la mateixa cultura, suponc que es referiran en la noticia als nostres veïns del nort... S'ha de substituir eixa paraula per "independencia llingüistica", la que hem tingut sempre. Que nos intenten "colar" paraules pancatalanistes poc a poc.

En tercer lloc, "El ple del Consell donà llum verda ahir al polemic anteproyecte de Llei de Senyes d'Identitat del Poble Valencià, una iniciativa per a arraconar a l'Academia Valenciana de la Llengua (AVLl)". Mentira. En la mateixa llei es diu clarament que es respecten les directrius "cientifiques" de l'AVLl. Una atra cosa es lo que diuen els cinics del Govern valencià, en fins unicament electoralistes, a on volen enganyar a incauts valencianistes, com porten fent 18 anys ya.

Ambigüitat, com sempre, i poca testiculina per a defendre de veres lo valencià. Maquillage. Res mes.

Sí, s'han de retirar subvencions a les universitats valencianes, mentrimentres continuen fent el ridicul de defendre de forma talibana lo de terres de dalt mes que lo d'aci. No pot ser que institucions com, per eixemple, l'Universitat de Valencia, es dediquen a fer politica, penjar banderes independentistes catalanes dels seus edificis, i seguixquen rebent diners dels valencians. Son traïdors. Tenim el cavall de Troya davant dels nostres nassos. Llevant-los la finançacio segur que recapaciten. Que de diners els nostres senyors rectors segur que entenen...

Es una llei buida absolutament, no busquen "fer mal a ningu". ¿Per a qué perden el temps fent una cosa tan inutil?

 

http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2014/11/15/consell-admit...