La fira Experimenta reunix als futurs inventors valencians

30/4/2016

Fira Experimenta 2016

   El passat  fi de semana s'han reunit en la Ciutat de les Arts i les Ciencies un grapat de jovens investigadors valencians, encara en instituts de secundaria, per a presentar els proyectes en els quals han estat treballant est ultim any. Com a alicient es premia l'invent mes innovador, a ulls dels visitants, per votacio.

   Els continguts han segut de lo mes variat; des de tecnologia solar, passant per un vehicul que funciona en el movil o un coche que seguix una llinia pintada en terra. Tot lo qual demostra que la nostra terra valenciana pot ser un potencial de I+D i que nomes fa falta que els ents publics donen soport i potencien esta força, i que no es quede nomes en el simple somi d'una nit de primavera en la Ciutat de les Arts i les Ciencies.

   De sempre Accio Nacionalista ha potenciat les politiques de I+D, com a motor de la societat, l'industria i l'economia valenciana, molt mes encara quan la tecnica possibilita no unicament un alvanç sino tambe una millora en la nostra calitat de vida i la del nostre mig natural. Esta premissa ha segut tambe assumida des de la Coalicio Avant Valencians, per lo que resulta una premissa irrenunciable.

 

imagens: Accio Nacionalista Valenciana