La multinacional alemanya Vossloh trasllada al Regne de Valencia la seua produccio

7/10/2014

Bona noticia per a l'economia valenciana. L'empresa alemana Vossloh (Vossloh Rail Veicles) de manufactura de locomotores a mida, vehiculs customisats en funcio de les necessitats dels clients, ha pres la decissio de concentrar en la planta d'Albuixec (Albuixech Vossloh España), la produccio mundial d'estos productes. De manera que la planta valenciana d'Albuixech es convertix en l'unic fabricant de la multinacional alemana per ad estes mercaderies, fent-se carrec inclus dels proyectes ya iniciats en la planta de Kiel (Alemanya).

Justifiquen la seua decisio pel bon rendiment de la planta valenciana.

Esta nova situacio permetrà a Vossloh España diversificar el seu mercat i incrementar notablement els seus ingressos.

L'empresa alemanya ha realisat un proces d'ajust del que la planta valenciana s'ha vist favorida i reforçada, proces del que se sent satisfet el conseller delegat de l'empresa, Hans M. Shabert.

El grup anuncia en juny que en 2014 afrontarien una reestructuracio que comportaria despeses adicionals que significarien una reduccio dels beneficis entre 150 i 180 millons d'Euros. Tals anuncis feren patir pel futur de la planta valenciana. Per fortuna, el futur de la planta d'Albuixech se reafirma i obri noves espectatives de negoci.

http://www.lasprovincias.es/economia/201410/07/vossloh-fabricara-valencia-todas-20141007002636.html