Ni Govern Valencià ni el de Madrit nos defenen front als PP.CC.

11/11/2014

Pancatalanisme, naZionalisme, Països Catalans

Esta ultima sentencia del Suprem se basa essencialment en un tema competencial, en el qual la Generalitat Valenciana no pot sancionar ni prohibir les emissions, puix unicament es competent el Govern estatal.

Aixina, com ya denunciarem des de ACCIONV, el passat 14 d'octubre (http://www.accionacionalistavalenciana.com/rajoy-pacta-en-mas-la-tornada-de-tv3-al-regne-de-valencia), el Govern del PP i de Rajoy havia pactat este mateix estiu, entre uns atres temes, la tornada de les emissions de TV3 al Regne de Valencia.

Este objectiu es fonamental per a les pretensions anexionistes del totalitarisme pancatalaniste, puix com afirma Eliseu Climent en un video, que tambe ha denunciat ACCIONV (https://www.youtube.com/watch?v=aTVLDHsNr-4), alli podem escoltar com marca els eixos basics estrategics a nivell politic, economic i cultural dels “països catalans”: ‘N’hi ha dos eixos fonamentals: l’economic i l’atre el comunicatiu’. I continúa dient: ‘Hem d’anar cap a la construccio d’una euroregio economica (“països catalans”), i tot aixo, obviament, ha d’anar amparat per un espai comunicatiu (TV3)’.

Per tant, una de les claus per al proyecte imperialiste catala es la consecucio de recuperar les emissions de TV3. Ara Rajoy te en les seues mans la possibilitat de canviar esta situacio, pero des de ACCIONV estem ben segurs que no ho fara, perque, primer, ha demostrat sobradament l'absolut despreci als valencians, segon, la seua prioritat es satisfer, en la mida de la llei, les exigencies del govern regional catala i, tercer, els respresentants politics valencians, en Alberto Fabra al cap, continuaran callats i sumissos a lo que des del PP de Madrit els ordenen.

Per tant, si el Poble Valencià no reacciona i deixa de votar a partits estatals, anti-valencians i pancatalanistes, que reben ordens de Madrit o de Barcelona, oblidant-se dels interessos valencians, i aposten per una força o coalicio valenciana i valencianista, com ACCIONV, estem abocats a perdre la nostra identitat, cultura, economia, industria..., i, sobretot, el nostre futur.

http://www.abc.es/local-comunidad-valenciana/20141111/abci-supremo-emisiones-201411111603.html