Nou Consell Local de Valencia ciutat / Foto Victor Gutierrez Navarro

9/5/2014

El passat dia 8 de maig, els membres de la corporacio local de Valencia ciutat d’Accio Nacionalista Valenciana, celebraren assamblea constituen d’a on ha eixit el nou Consell Local de la Ciutat de Valencia.

L’assamblea tingue lloc en el Restaurant La Rubia, en lo carrer La Reina d’El Cabanyal, en acabant d’un sopar de germanor i d’inici de campanya.

A lo llarc de la velada es varen debatre diferents temes d’actualitat politica i d’estrategia.

L’acte, presidit pel President Nacional d’Accio Nacionalista Valenciana, Miquel Real, contà en la presencia de diversos valencianistes historics, alguns anys retirats de la primera llinea i que ara tornen en ganes i ilusio. (Ricart P., Jesu M., Toni. T. i J. Batiste B.), aixina com uns atres que donen ara els seus primers passos en el mon del valencianisme.

El President Nacional d’Accio NV va fer un informe de l’actualitat del partit i una exposicio de les espectatives de futur. Jesu M.,  membre del Consell Nacional, transmete la necessitat d’implicacio de tots els militants per a la consecucio del proyecte d’Accio NV.

Finalisats els debats es va procedir a triar al nou Consell Local de la Ciutat de Valencia de Accio NV, quedant els carrecs de la següent manera:

Presidenta: N’Amelia Egea Prima

Secretari: En Antoni Torres Monzó

Tesorer: En J. Batiste B.

Contador:  En Guillermo Muñoz Cobacho

La nova junta local s’ha conscienciat plenament de l’ardua llabor que tenen per davant, “Tenim un gran treball per a fer, ho durem avant en la colaboracio i implicacio de tots”, afirmà Amelia Egea, la nova Presidenta. La Ciutat de Valencia es clau per a obtindre uns bons resultats de cara a 2015 en eixe sentit Egea, la nova Presidenta, afegi “anem a estructurar la nostra organisacio en la Ciutat de Valencia de manera que pugam mantindre una estreta relacio en els ciutadans i arreplegar aixina les seues reivindicacions i necessitats”.

El nou Consell local, recolzat i assessorat per valencianistes historics del mon de la cultura i de la politica te un futur prometedor i en solits fonaments. L’agrupacio local de la Ciutat de Valencia ha tingut un creiximent exponencial. En poc de temps ha quintuplicat els seus membres, aportant quantitat i calitat, aixina com solera per un costat i joventut per un atre. Bona conjuncio i bones expectatives de futur.

Foto: Victor Gutierrez Navarro

http://www.elperiodicodevalencia.com/647/nou-consell-local-daccio-nacionalista-valenciana-la-ciutat-valencia