Premi Llealtat otorgat pel GAV a N’Antoni Fontelles

19/2/2017

            El Grup d’Accio Valencianista otorga enguany el seu PREMI LLEALTAT a N’ANTONI FONTELLES I FONTESTAD, escritor, professor i periodiste, es un dels grans intelectuals del mon valencianiste. Especialisat en l’area de llingüisitIca, ha publicat entre uns atres llibres, obres tan fonamentals per al coneiximent i l’estudi del valencià com la “Gramatica de la Llengua Valenciana”, la “Flexio Verbal en la Llengua Valenciana” o “Societat, Ciencia i Idioma Valencià”. En l'actualitat colabora en articuls d'opinio en la uep d'Accio Nacionalista Valenciana i està realisant estudis filologics en l'objectiu d'ampliar la normativa valenciana, en l’Institut d’Estudis Valencians.  
            La seua llabor incansable i l’incalculable valor de les seues aportacions i publicacions sobre la Llengua Valenciana, seran agraides enguany entregant-li el mes prestigios guardo del valencianisme: EL PREMI LLEALTAT 2017.
 
            El nostre gran colaborador, Antoni Fontelles, ha segut guardonat enguany pel GAV en el premi Llealtat. ¡Ya era hora! Se noten els nous vents de canvi en la direccio del GAV i apunten en bona direccio.
            Poques persones mereixen tan com Fontelles este reconeiximent.
            Afegir a la nota del Grup d'Accio Valencianista que Antoni Fontelles es coautor del diccionari Valencià-Castellà, Castellà-Valencià, editat per del Senia al Segura en 1992, ferramenta basica i indispensable per a escriure correctament el valencià.
           Part dels treballs d'ampliacio de la normativa de les Normes d'El Puig, en les que Fontelles està treballant, les podeu trobar en la nostra pagina uep en l'enllaç a la pagina de l'Institut d'Estudis Valencians.
 
             ¡Felicitats N'Antoni!
 
 
Miquel Real
President d'Accio Nacionalista Valenciana