Taula politica valencianista en Ona Fallera TV; 106.9 FM emissio dia 16 a les 19’00 hores.

15/5/2014

Accio Nacionalista Valenciana ha participat hui en la Taula politica valencianista d’Ona Fallera.

El candidat a les elecciones europees, Josep Guinot, Cap de llista per Accio Nacionalista Valenciana, ha fet gala de la seua experiencia, coneiximent i autoritat en els temes que s’han debatut.

Primer nos ha situat en la realitat, posant l’accent en el problema de l’abstencio i el bipartidisme, per a continuacio fer mencio de la trascendencia d’estes votacions, a on es decidix qui nos representa alla a on es prenen cada volta mes decisions que nos afecten i cada volta mes vinculants.

Seguidament,  Josep Guinot ha incidit en l’importancia del fet conseguit per la Coalicio, d’aglutinar les diferents opcions valencianistes en una sola candidatura. L’unio del valencianisme es el cami per a fer respectar els nostres interessos i obtindre resultats, que en la dispersio del vot, dificilment es podria conseguir.

El candidat d’Accio Nacionalista Valenciana ha resaltat la proposta de potenciar les PYMES i al chicotet comerç donant-los les mateixes ventages que es donen a les grans empreses, resaltant que estes empreses suponen mes del 80 per cent del teixit economic de la nostra societat.

A peu de l’intervencio d’un atre component del debat, Josep Guinot ha parlat al voltant de l’agricultura, tema en que ell es especialiste. Aclarint conceptes i aportant idees. Recalcant que el problema de l’organisacio del camp no es per manca d’informes, sino pel tractament que fan els actuals responsables politics d’estos informes, oblidant-los en un calaix. Aixina mateix ha fet referencia a les directrius europees que perjudiquen als nostres agricultors, i que els politics espanyols no fan per acomodar-les a les nostres necessitats.

En quant al supost perill del tripartit, Guinot a afirmat que poc poden fer que no haja fet ya el PP, i que almenys estos no diran que son valencianistes sense ser-lo com fa el PP.

Al voltant del tema identitari i davant la postura tercerviïsta de Democrates Valencians, Guinot ha deixat clar que els temes identitaris son irrenunciables i innegociables, i motiu suficient d’exclusio a l’hora de buscar companyers de viage en una possible coalicio.

http://www.elperiodicodevalencia.com/649/taula-politica-valencianista-en-ona-fallera-tv-1069-fm-emissio-dia-16-les-1900-hores