Una furgona de la Generalitat catalana en Valencia

28/4/2016

Furgona de l'administracio catalana en terres valencianes

     Aixo es precisament lo que pogueren vore tots els vianants que passaren el 23 d'abril pel centre de Valencia de "vesprà".

     Ara be ¿Que pinta una furgona de la Generalitat catalana en Valencia, quan està fora del seu espai sobre el qual te competencia? Vicent Bellvís, portaveu de la Coalicio Avant fa esta reflexio:
    "Esta es la furgoneta que estava montant l'acte de la CUP i del catalanisme mes ranci en mig del carrer Xativa.... ¿Algu me pot explicar cóm pot ser que un vehicul del parc movil de la Generalitat catalana estiga aci montant un acte junt als de la CUP?
    Ya sabem per qué la Generalitat catalana no paga a farmacies ni al demes, sera perque utilisen els seus vehiculs per a fer catalanisme en terres valencianes, ¿¿¿en aixo se gasten els diners??? Per cert, l'empresa que montava l'acte, tambe es de l'Ebre... ¿¿Haura pagat el montage la generalitat catalana??"

     Evidentment CUP i furgona ara son un tot, per tant no es d'estranyar eixa identificacio. Lo que deuria de ser preocupant per als catalans es la disposicio dels mijos publics catalans d'eixa manera, a modo de "Este es mi cortijo y en él hago lo que quiero" i puc dispondre d'ell com vullc. Eixa cançoneta me sona a la que cantà el PP en Valencia i de la que tant s'han burlat des de la TV3 catalana ¿S'atreviran ara a fer la mateixa gracieta quan ho fan els seus? Han de tindre sentit de l'humor ¿O es que quan furguen en la meua ferida no fa gracia?

     Esta intromissio d'una administracio foranea es greu i la nostra Generalitat no deuria de consentir-ho ¿O es que estan preparant el terreny per a juntar-nos a Catalunya sí o sí? Ultimament l'administracio del tripartit s'està cobrint de gloria resucitant els moduls que perjudiquen als venedors del chicotet i mijà comerç valencià, que nomes que fan que perjudicar a l'unic motor dinamic de la societat valenciana, i posant impediments als pares mes humils a l'hora de cobrar els llibres dels seus fills. ¿Per a quí estan governant? ¿Per a la gent pobra? ¿Per als desheretats de la societat? Està clar que NO. Els postulats pels quals guanyaren s'estan oblidant molt rapit, deixant pas al mes recalcitrant catalanisme i al trafic d'influencies entre els amics; puix no està massa clar que se'ls cedixca un espai public a gent de fora del territori valencià (entitats privades a fi de contes) per a que cobren una entrada i facen el seu negoci privat (l'administracio va cedir debades les instalacions de la plaça de bous, pero els organisadors de l'acte cobraven entrades) ¿No els sona la canço? A mi si: PP.

 

imagens: Coalicio Avant Valencians

Denuncia de la Coalicio Avant pels desperfectes ocasionats per grups
de catalans el dia 23 d'abril en Valencia.