Valencia se mou

2/1/2015

¿Ha despertat el poble valencià del seu letargiament? ¿L'identitat valenciana ha botat espentada pels innumerables atacs que rep? Puix no, el poble continua tan dormit com abans, ha segut la mateixa terra qui ha cridat queixant-se per tot el mal que se li està fent.

Un terratremol de 2'6º ha saquejat la ciutat de Valencia. Un seisme de 2'6 graus de magnitut s'ha registrat este dijous  per la nit en la ciutat de Valencia, l'epicentre del qual ha segut en Mislata. No s'han registrat danys, segons informa el Centre d'Emergencies de la Generalitat valenciana. 

Les mateixes fonts han explicat que el seisme ha segut "amplament sentit per la poblacio" i que s'han rebut 75 cridades informant de que s'havia sentit el tremolor, encara que no s'havien patit danys.

El tremolor s'ha produït a les 23'43 hores a una profunditat d'onze quilometros, segons la pagina web de l'Institut Geografic Nacional.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hem de prendre eixemple de la terra. Es el moment de moure per al poble valencià. Necessitem saquejar-nos de damunt tot el pseudovalencianisme en el que nos amortallen i impedixen el nostre resorgir.

Oracio:

Lliura-nos senyor de tot mal i de salvapatries vinguts del no res que volen conduir al poble valencià cap a camins que no porten a cap de lloc, en l'unica intencio de l'autocomplaença, omplir les seues boljaques i el seu ego.

Permet al poble valencià trobar el cami de la seua salvacio i reconciliacio en els seus valors i identitat. Otorga altura de mires als ciutadans del Regne de Valencia i permet que puguen discernir entre les opcions que se'ls presenten, separant aquells que diuen que son valencianistes d'aquells que fan valencianisme.

Otorga senyor claritat als ciutadans del nostre Regne per a que puguen vore en nitidea les trampes que els posen aquells que clamen per l'unitat del valencianisme entre opcions que no son valencianistes.

Lliura-nos, Senyor, de la "tentacio" del mal dit "vot util" i de la por a tripartits o quatripartits que puguen dur-nos els mals ¡que ya patim! Permet al teu poble de Valencia vore la llum i conduir-se cap a la seua salvacio.

Amen.

 http://www.levante-emv.com/sucesos/2015/01/01/terremoto-2-sacude-valencia/1207616.html