El valencianisme ‘kleenex’ / J. Masia

11/3/2015

          Els partits valencianistes no aniran tots junts. Yo pense que no existix tanta tortada com presuponen alguns  sabuts, pero a lo millor l'estrategia es una atra. ¿Qui es beneficiaria de l'atomisacio/divisio de l'opcio valencianista? Alguna au carronyera segur. Considere que quan preferixen ser cap de ratoli en lloc de cua de lleo ya no son valencianistes perque predominen els interessos personals sobre el be comu o el valencianisme, es convertixen en plataformes motivades per diners i ego (recorden Unio Valenciana). Qüestio previsible perque estava clar que Andy Warhol tenía rao, tot lo mon tindrà els seus 15 minuts de gloria. Parlar de responsabilitat a un megalomaniac i a la seua rabera de sumissos palmers es com dir-li vine a una aranya a la que li hem tallat les potes i deduir que es sorda perque no fa cas.

         En un articul anterior expongui el quadro electoral valencianiste (http://www.accionacionalistavalenciana.com/reino-dividido-reino-perdido). Tanta transparencia no agradà ad alguns -pero ad estes altures no m'importa gens ni miqueta per dir-ho suau-, pero com les persones mereixen que els partits siguen sincers i transparents continuare relatant lo que no conten els mijos de comunicacio.

          Encara queden solts alguns personages catalogats com a "valencianistes", en certa repercussio mediatica i que dificilment treballaran com a peons. Aço podria inclus aumentar el numero de partits que s'autodenominen valencianistes per obra i gracia dels mijos de comunicacio que els fan el joc, encara que accepten la AVLL i parlen d'un mercat de 14 millons de parlants -com feen en el seu decalec desaparegut de la seua web la coalicio de partits nomenada Junts-, presentada a pesar de les proves com a "valencianista". Me conten que estan preparant circumloquis per a que no se'ls puga acusar de catalanistes a canvi de rebre 60.000 € per a la campanya, mes la proposta de ser alcaldable d'algun del partit nomenat, crec, SOM EGO. Es diu que quan es trobaren, es digueren al mateix temps "Estos son els meus principis, si no li agraden en tinc uns atres" (Groucho Marx). Desconeixen que el fi no justifica els mijos.

          Els tres pilars del valencianisme son: les Normes d'El Puig, la Real Senyera i el territori: Regne de Valencia o Nacio, no l'estupida i despersonalisadora CV, com li dic yo, Comunitat de Veïns. AccioNV no pactarà en qui no tinga clar els pilars, preferim morir de peu que viure sempre agenollats, en acabant parlarem d'unes atres coses interessants, d'economia i del benestar dels valencians, pero aço passa per respectar l'identitat del nostre poble, si no te fas de respectar ya saps lo que ocorre.

          No escric per als partits sino per als votants, dividix i venceras es una de les mes antigues tecniques per a trencar un moviment i aixo es lo que anunciava en l'articul citat i aixina ha ocorregut. Estaria be senyalar als que han trencat l'unitat o el front comu valencianiste i que beneficia al PP: el partit Poble es presentarà a soles (no els conec, pero m'han dit sempre, tot lo mon, que es consideren sempre per damunt del be i del mal), mentres que SOM valencians i provablement Esquerra Nacionalista Valenciana es presentaran en la coalicio Junts, els mateixos que escriuen en catala i parlen dels 14 millons de parlants, perifrasis dels països catalans. ¿Per qué no pacten en Compromis, els donaria mes implantacio? L'ego matarà al valencianisme.

          Des d'AccioNV s'ha promogut l'acort en tots aquells valencianistes de cor i sincers, pero es que no hi ha tants. Pareix que es repetirà, en els mateixos actors (Repo, Unio i Accio), l'antiga coalicio europea, ara esperem el nom que rebra l'unica opcio valencianista.

          Escrivia Mateo (7: 15-23) al voltant de la vinguda dels falsos profetes, que serien molts, "Mireu que ningu vos enganye" (25: 4-14). Quan aneu a votar que sapiau que el que ix mes en la TV no te per qué ser la millor opcio, els que mes mijos economics tenen poden ser els pijors. AccioNV des de la seua pagina web aporta opinio diaria i en cada articul hi ha darrere un gran treball a on s’aporten les solucions que proponem. Qualsevol partit que enganye en premeditacio i/o per ignorancia supina i delictiva en l'assunt del valencianisme, o siga tots, s'han acostumat a manipular, aixina que vos colaran mes mentires... i es que una vegada ficats... "ancha es Castilla", com escrigue Antonio Machado. En la seccio del canal de Youtube poden escoltar les propostes d'uns atres partits que se riuen de la nostra Nacio i la nostra cultura, inclos el valencianisme kleenex, activat sempre en periodo electoral, del PP que porta a cagallo per sequia -com sempre-, a les grans institucions valencianistes subvencionades (Lo Rat Penat i la RACV), tant proclius a creure que un burro vola, pero ya fa temps que no cola l'ingenuïtat. En acabant de les eleccions prometen que convalidaran els tituls de Lo Rat Penat ¿no han tengut temps en 20 anys?

          Encara hem d'escampar mes el nostre mensage i per aixo sou tan importants, perque vosatres sou valencians i el partit a soles un mig. Que este partit es dels valencians i no te cap adscripcio que no siga la nostra terra, del Senia al Segura, ho demostrarem oferint als nostres socis anar tancant les llistes electorals. A soles nos interessa el benestar dels valencians. Els que volen figurar ya han creuat el pont.

          Aço no es fa a soles, es l'hora dels que vullguen colaborar ho facen o votaran mes de lo mateix i aço no es la solucio, es el problema, i ya tenim un bon grapat per a crear-ne mes encara.

          L'unic vot util es el que es fa des del convenciment moral, sent fidels als nostres principis, a la justicia i a la veritat, pel contrari, el vot per als que realisen actuacions contra la cultura, contra la nostra societat i l'economia valenciana, eixe si que es un vot inutil, pero molt inutil. 

Per J. Masia