Comunicat de resposta a AVANT

4/11/2016

               Estem indignants perque alguns valencianets-faches nos estan acusant inclus de ser catalanistes. El motiu es que nos hem opost radicalment a la manifestacio del dia 4 de novembre organisada per Defenem Valencia. Nos diuen que hem fet mal per publicar una foto que es l'emblema d'una entitat participant (la División Azul), considerem que es un argument estupit. No es pot matar al mensager.

               En l'entradeta publicada per AVANT (2 de novembre) en Facebook i en acabant de censurar a ACNV (el comunicat està en el vincul enllaçat) escriuen "no tolerem violencia ni simbologia violenta" ¡Sense mencionar i manco criticar a qui fa us d'ella! –Falange i la División Azul– i acusant a ACNV de poder ofendre als llectors i considerar l'articul nostre com a "desencertat". El mon al contrari. ¡¡¡La gran critica a ACNV es per mostrar l'emblema de la División Azul en una fotografia!!!, per lo tant lo que volien els que aço critiquen es que ignorarem o amagarem l'informacio i aço parla molt mal dels principis intelectuals, morals i politics dels que aço afirmen. Si volen ser utils i valents que critiquen a la División Azul per tindre l'emblema que tenen. ¿Cóm es pot ser tan obtus? ¿Proximitat ideologica? Els demanem que en la mateixa celeritat i contundencia que critiquen a l'alcalde Joan Ribó ho facen tambe en estes entitats. ¿Per qué es pot criticar als d'esquerres i no als d'extrema dreta? Haurien de revisar el codic etic que assumiren al coaligar-se que prohibix explicitament juntar-se, defendre o colaborar en grups antidemocratics.

http://www.accionacionalistavalenciana.com/accionv-no-dona-soport-la-manifestacio-valencianista-de-defenem-valencia

               En l'entradeta d'AVANT afirmen que "les fotografies que aporten [referint-se a les que penjarem en l'articul enllaçat] no sabem a que responen", puix es molt senzill, nomes cal saber llegir, la font diu que es una manifestacio de Falange i l'emblema de División Azul –franquistes que lluitaren en l'eixercit N-A-Z-I–, si el d'Adolf Hitler. ¿Els pareix poc? ¿Si? Puix no continuen llegint-nos. ¿No es denunciable? ¿Algu que es considere democrata o valencianiste no hauria de condenar la participacio d'estes organisacions? ¡¿Requerix argumentar-ho mes?! ¿Qué tenen de valencianistes estos?

 

              Hogar División Azul

                ¿Per a quàn la critica als organisadors i a les entitats adherides per anar de la ma de l'extrema dreta? ¿De qué se nos acusa? ¡De dir la veritat! Menys mal que tambe hem rebut soport per part d'un bon grapat de valencianistes que no volen vore l'image tacada del moviment que tant nos ha costat construir. Nomes falta que vinguen els de sempre a afonar-lo, mes encara. Com no teniem prou en el catalanisme...

               Llamenten la permissivitat d'alguns valencianistes, tant per activa com per passiva, en associacions en simbologia franquista i l'esvastica. Qui calla otorga. ¡Clama al cel! Alguns son incapaços de reconeixer la gravetat dels fets, nomes l'ignorancia supina o una ideologia similar podria ser l'explicacio de l'atac a ACNV. Es un gravissim erro que afecta a l'image i reputacio del valencianisme.

               Des d'este moment i a causa de la censura del comunicat publicat per ACNV en el Facebook, de l'anunci per part d'AVANT de "anem a pendre mides al respecte", aixina com l'absencia d'una repulsa ad estos participants d'extrema dreta, l'efecte es que ACNV dona per suspesa la colaboracio en l'Aliança.  

Imagens: condecoracions División Azul, slide share.net
                Hogar División Azul, dedona.files.wordpress.com

 

Accio Nacionalista Valenciana